pershiy-elektromobil-subaru-zyavitsya-v-2021-rotsi

Перший електромобіль Subaru з'явиться в 2021 році

 • 10212 переглядiв

КИЇВ. 25 червня. УНН. Інженери Subaru ведуть роботи над першою електричної моделлю. За попередніми даними, електромобіль Subaru з'явиться до 2021 року, про це повыдомляэ УНН з посиланням на АвтоЦентр.

Деталі моделі поки тримаються в секреті. Однак відомо, що електрокар Subaru не буде побудований на новій платформі. Він буде використовувати архітектуру Global Platform, як у Subaru Impreza 2018, що дозволить здешевити модель.

За попередніми даними, нова Subaru збереже традиційний для марки повний привід. Тобто, можна припустити, що автомобіль оснастять мінімум двома електромоторами - по одному на кожну вісь. Швидше за все, електрокар Subaru отримає і автопілот. Технологія буде готова до 2020 року.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Найдешевший електромобіль у світі можна придбати за 2000 доларів

Появі електромобіля будуть передувати гібриди Subaru. Бензиново-електричну силову установки презентують в 2018 році і запропонують її відразу декількох моделях Субару. В її основі можуть лежати бензинові оппозітниє турбомотор нового покоління.Інженери Subaru ведуть роботи над першою електричної моделлю.

Нагадаємо, Subaru переведе всі свої моделі на електрику.

Українські Національні Новини

Технології