pershiy-gol-yaremchuka-v-lizi-chempioniv-dopomig-benfitsi-obigrati-dinamo

Перший гол Яремчука в Лізі чемпіонів допоміг "Бенфіці" обіграти "Динамо"

 • 17980 переглядiв

КИЇВ. 9 грудня. УНН. У завершальному турі групового раунду Ліги чемпіонів київське "Динамо" в гостях змагалося із португальською "Бенфікою", інформує УНН з посиланням на сайт "біло-синіх".

Деталі

Мотив активного старту гри "Бенфіки" був зрозумілий: португальцям необхідно було вигравати для виходу до плей-офф Ліги чемпіонів, за умови, що "Барселона" не переможе на виїзді "Баварію". Команда Жорже Жезуша зробила ставку на результативний старт, не маючи наміру відкладати справу в довгий ящик.

Георгій Бущан зреагував на удар Піцці під поперечину з небезпечної дистанції після швидкої атаки "Бенфіки" на 11-й хвилині, однак він був безсилий врятувати ворота на 16-й… Лісабонці розрізали оборону киян по лівому флангу атаки, Жоау Маріу від лицевої прострілив на п'ятачок воротарської у район ближньої стійки, а Роман Яремчук, набігши на цей простріл, ударом в один дотик увігнав м'яч у верхній кут воріт, перервавши своє 10-матчеве безгольове затишшя і забивши свій дебютний гол в основному раунді Ліги чемпіонів.

На куражі господарі поля продовжували тиснути на ворота "Динамо" і за шість хвилин забили вдруге. Внаслідок цього тиску Вербич, намагаючись перехопити м'яча поблизу штрафного майданчика "Динамо", віддав, як з'ясувалося, гольовий пас назад на суперника. У штрафному майданчику м'яч підхопив Жілберто та розстріляв ворота з близької дистанції – 2:0.

Доповнення

"Бенфіка" з 8-ма очками змогла посісти друге місце та вийшла в плей-офф Ліги чемпіонів, а "Динамо" завершило єврокубкові виступи.

Українські Національні Новини

Спорт