pershiy-vizit-visokogo-rivnya-z-pochatku-pandemiyi-u-berlini-zustrichayut-kulebu-ta-yermaka

Перший візит високого рівня з початку пандемії: у Берліні зустрічають Кулебу та Єрмака

 • 12633 переглядiв

КИЇВ. 2 червня. УНН. Міністр закордонних справ Дмитро Кулеба та керівник Офісу Президента Андрій Єрмак у вівторок, 2 червня, прибувають з робочим візитом у Федеративну Республіку Німеччина. На них чекають у Берліні. Про це на своїй сторінці у Twitter повідомив посол України в Німеччині Андрій Мельник, передає УНН.

“Сонячний Берлін зустрічає потужну делегацію на чолі з керівником Офісу Президента Андрієм Єрмаком і главою МЗС Дмитром Кулебою. Це перший візит такого високого рівня у Німеччині з початку пандемії! Вдячні нашим партнерам за запрошення!” — написав Мельник.

Він додав, що попереду — "наднасичений" робочий день.

Нагадаємо, що під час свого візиту члени делегації обговорять низку питань, зокрема — проблему деокупації Криму й виконання грудневих домовленостей у “нормандському форматі”.

Також у Берліні заплановані зустрічі з федеральним міністром закордонних справ Німеччини Хайко Маасом, зовнішньополітичним радником канцлера Яном Гекером, міністеркою оборони Аннеґрет Крамп-Карренбауер.

Сонячний Берлін зустрічає потужну делегацію на чолі з Керівником Офісу Президента Андрієм Єрмаком і Главою МЗС @DmytroKuleba.

Це перший візит такого високого рівня у Німеччині з початку пандемії!

Вдячні нашим партнерам за запрошення!

Попереду - наднасичений робочий день pic.twitter.com/oWAGydjtdo

— Andrij Melnyk (@MelnykAndrij) June 2, 2020

Українські Національні Новини

Політика