pershiy-za-4-roki-snig-u-tokio-prizviv-do-gospitalizatsiyi-ponad-200-lyudey

Перший за 4 роки сніг у Токіо призвів до госпіталізації понад 200 людей

 • 62756 переглядiв

КИЇВ. 7 січня. УНН. Більше 200 людей в Токіо потрапили в лікарні в четвер і п'ятницю через ожеледицю та сніг на вулицях, так як в столиці Японії пройшов перший за чотири роки снігопад. Про це повідомляє Kyodo, пише УНН.

Цитата

За повідомленнями, до вечора четверга в центрі Токіо випало 10 сантиметрів снігу, в п'ятницю через опади рух транспорту залишався утрудненим. У 6 січня вранці в центральних районах столиці температура впала до -3,5 градуса Цельсія, що на 1,8 градуса Цельсія нижче, ніж днем раніше.

За даними пожежного управління Токіо, в цілому 215 осіб у віці від 9 до 97 років були доставлені в лікарні столиці у зв'язку з падіннями. Поліція повідомила, що станом на ранок п'ятниці в Токіо через снігопад сталося 77 дорожньо-транспортних пригод з постраждалими.

Повідомляється, що через снігопад на Мосту токійських воріт в одному місці застрягло до 100 автомобілів. У сусідній префектурі Сайтама четверо чоловіків отримали легкі травми в п'ятницю вранці в результаті ДТП за участю п'яти вантажівок, повідомила місцева поліція, додавши, що причиною цього стали обмерзлі дороги.

За даними поліції, в префектурі Ібаракі, на північний схід від Токіо, станом на ранок п'ятниці сталося 346 дорожньо-транспортних пригод через сніг і лід на дорогах.

Відзначимо, що для багатьох жителів японської столиці сніг став не загрозою, а справжнім святом. Так, сотні жителів Токіо поділилися фото першого за довгий час снігопаду в Instagram та інших соцмережах.

Переглянути цю публікацію в Instagram

Публікація від My Japan Travels (@myjapantravels)

Переглянути цю публікацію в Instagram

Публікація від ボスmom (@bossneko0327)

Переглянути цю публікацію в Instagram

Публікація від Narita Yuya (22) (@yu_9927)

Переглянути цю публікацію в Instagram

Публікація від ა аѕасо ჯ wander ს (@ascrossing)

Переглянути цю публікацію в Instagram

Публікація від M_Tokyo_Photos (@m_camera_jp)










Нагадаємо

Як писав УНН, перший з 2018 року сильний снігопад почався в Токіо в четвер, 6 січня. Через погодні умови понад 100 внутрішніх рейсів, які вилітали або прибували в аеропорти Ханеда або Наріта, головні повітряні шлюзи столичного району, були скасовані в четвер, що вплинуло на близько 9700 пасажирів.

Українські Національні Новини

Новини Світу