perspektiva-chlenstva-ukrayini-v-yes-zalezhit-vid-realizatsiyi-reform-p-poroshenko

Перспектива членства України в ЄС залежить від реалізації реформ – П.Порошенко

 • 9316 переглядiв

КИЇВ. 11 червня. УНН. Чим більший прогрес Україна демонструє в реалізації реформ, тим більша перспектива членства в ЄС. Про це під час урочистого відкриття дверей до Європейського Союзу спільно з президентом Словацької Республіки Андреєм Кіскою заявив Президент України Петро Порошенко, передає кореспондент УНН.

"Хочу сказати, що чим більший прогрес ми демонструємо на шляху реформ, тим більше аргументів в мене і в українського народу з'являється для того, щоб надати Україні і перспективу членства в Європейському Союзі, бо Україна – є європейська держава відповідно до 49 статті Римського Статуту", - сказав П.Порошенко.

Він подякував президентові Словаччини за тверду підтримку української територіальної цілісності, українського суверенітету, української незалежності і українських реформ.

"Ми впевнені, що спільно з нашими такими надійними друзями і адвокатами України в Європейському Союзу ми зможемо продовжити наш шлях реформ, продовжувати кардинальні європейські зміни нашої держави, продовжити наше повернення до Європи. У мене є всі підстави для того, щоб бути переконаним в цьому", - також зазначив Глава держави.

Нагагадємо, відкриваючи двері в ЄС на українсько-словацькому кордоні П.Порошенко заявив, що Європа відкрила двері для 45 млн українців.

Українські Національні Новини

Політика