perspektivi-palchevskogo-na-viborakh-stolichnogo-mera-virtualni-volya

Перспективи Пальчевського на виборах столичного мера віртуальні - Воля

 • 15324 переглядiв

КИЇВ. 30 вересня. УНН. Тривала виборча шоу-кампанія кандидата у мери Києва Андрія Пальчевського виглядає реалістичною. Однак перспективи Пальчевського вийти у другий тур виглядають віртуально-переможними. Про це у своєму блозі написав політичний експерт Володимир Воля, передає УНН.

Кандидата у мери Києва Андрія Пальчевського експерт порівнює із ще одним претендентом сісти у "мерське крісло" - Сергієм Притулою. Останньому часто "засівали тезу" про те, що керувати містом мають не артисти і шоумени, а професіонали.

"Як і Сергій Притула, Андрій Пальчевський суттєво програє по тих же критеріях і Кличку, і Верещук. Крім того, Пальчевський своїми шоу на телеканалах однієї політичної сили прив’язав себе до електоральної ніші цієї політичної сили. До ніші, яка не має можливості зростати через ідеологічні причини", - пише Воля, додаючи, що боротьба за посаду міського голови Києва у контексті "проти Кличка" сходиться до вибору між самим Кличком та найбільш рейтинговою і конкурентоспроможною альтернативою йому.

Нагадаємо, експерти констатують засилля "замовних" рейтингів у столиці на користь окремих кандидатів у мери. Зокрема, мова про Андрія Пальчевського, зауважує Павло Рудяков.

Також нагадаємо, низка політологів переконані, що другий тур столичних виборів точно буде. Крім того, за оцінками експертів, рейтинг Кличка зараз почав знижуватися, натомість - його антирейтинг складає близько 51%.

Українські Національні Новини

Політика