petitsiya-pro-vizoviy-rezhim-dlya-rosiyan-nabrala-dostatnogo-golosiv-dlya-rozglyadu-zelenskim

Петиція про візовий режим для росіян набрала достатнього голосів для розгляду Зеленським

 • 193378 переглядiв

КИЇВ. 2 травня. УНН. Петиція про візовий режим для в'їзду громадян рф в Україну, опублікована на сайті Президента, набрала 25 тисяч голосів, необхідних для її розгляду Главою держави Володимиром Зеленським, пише УНН.

Деталі

Автором петиції під назвою “Створити візовий режим для громадян російської федерації” став Микита Мазура. Її розмістили на сайті Президента 11 лютого 2022 року.

"Ввести візовий режим для громадян рф, що намагаються заїхати на территорію України", - закликає ініціатор петиції.

І, на ранок 2 травня, вона зібрала вже 25 795 голосів з 25 000 необхідних, хоч до завершення голосування залишилося ще 10 днів.

Довідково

Громадяни можуть звернутися до Президента України з електронними петиціями через спеціальний розділ веб-сайту Офіційного інтернет-представництва Президента України. Електронна петиція, адресована Президентові України, розглядається за умови збору на її підтримку не менш як 25 тисяч підписів громадян протягом не більше трьох місяців з дня оприлюднення петиції.

Розгляд електронної петиції здійснюється невідкладно, але не пізніше десяти робочих днів від дня оприлюднення інформації про початок її розгляду. Про підтримку або не підтримку електронної петиції публічно оголошується Президентом України на веб-сайті Офіційного інтернет-представництва Президента України. Відповідь на електронну петицію не пізніше наступного робочого дня після закінчення її розгляду оприлюднюється у розділі електронних петицій на сторінці “З відповідями”, а також надсилається у письмовому вигляді автору (ініціатору) електронної петиції.

Раніше

Петиція за заборону концертів артистів з рф ще у жовтні набрала достатнього голосів.

Українські Національні Новини

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    Як оформити дитину в перший клас в Києві: документи і правила

     • 226794 переглядiв

    "Азовсталь" уночі обстрілювала корабельна артилерія рф

     • 783022 переглядiв

    Окупанти готують наступ на Сєвєродонецьк - голова ОВА

     • 179643 переглядiв

    Біля острова Зміїний ЗСУ знищили два російські катери

     • 190072 переглядiв