petitsiya-proti-brexit-stala-naypopulyarnishoyu-v-istoriyi-britaniyi

Петиція проти Brexit стала найпопулярнішою в історії Британії

 • 6893 переглядiв

КИЇВ. 25 березня. УНН. Поки лондонський уряд сперечається з парламентом про деталі Brexit, петиція за скасування виходу з ЄС набрала понад 5 мільйонів голосів усього за три дні. Це робить її найпопулярнішою петицією, яка коли-небудь розміщувалася на сайті парламенту. Для обговорення в парламенті було достатньо 100 тисяч підписів. Про це повідомляє УНН з посиланням на DW і АР.

Понад 5 мільйонів противників Brexit, за даними на неділю, 24 березня, поставили свої підписи під онлайн-петицією на сайті британського парламенту з вимогою зупинити вихід Великобританії з Євросоюзу.

За інформацією агентства АР, це робить її найпопулярнішою петицією, яка коли-небудь розміщувалася на сайті парламенту. При цьому вона давно виконала своє призначення: для винесення ініціативи на обговорення депутатів потрібно всього лише 100 тисяч голосів, а подальші підписи не приведуть ні до яких дій.

"Уряд неодноразово заявляло, що вихід з ЄС - це" воля народу ". Ми повинні покласти край цьому твердженню, показавши силу суспільної підтримки для того, щоб залишитися в ЄС", - йдеться в описі петиції. Через наплив користувачів сайт з розміщеним 21 березня зверненням годинами був недоступний.

Нагадаємо, у Лондоні на марш, учасники якого виступають за повторний референдум щодо Brexit, вийшли понад один мільйон осіб.

Українські Національні Новини

Новини Світу

    Популярні

    Новини по темі

    Трамп прокоментував підсумки розслідування Мюллера

     • 8340 переглядiв

    Кремль наразі не вивчав доповідь Мюллера - ЗМІ РФ

     • 7116 переглядiв

    У Дніпрі врятували жінку, яка впала в колодязь

     • 12612 переглядiв

    З нагоди отримання Томосу НБУ випустив пам'ятні монети

     • 13327 переглядiв

    Офіційний курс гривні встановлено на рівні 26,96 грн/долар

     • 12787 переглядiв

    На сьогодні встановлено ціну на банківські метали

     • 13699 переглядiв