petrakov-pro-peremogu-ukrayini-na-chs-zaradi-takikh-mittyevostey-varto-zhiti

Петраков про перемогу України на ЧС: заради таких миттєвостей варто жити

 • 7396 переглядiв

КИЇВ. 20 червня. УНН. Наставник юнацької збірної України U-20 Олександр Петраков прокоментував історичне досягнення "синьо-жовтих" під час юнацького чемпіонату світу, передає УНН з посиланням на прес-службу УАФ.

За словами тренера чемпіонської збірної, він до цих пір насилу вірить в те, що сталося.

"Заради таких миттєвостей і варто жити, але все якось швидко закінчується. Турнір пролетів, немов за секунди. Є відчай від того, що цією прекрасною командою я вже ніколи не зіграю", - підкреслив він.

Сьогодні доля переможців чемпіонату - в їх руках, продовжив Петраков.

"Все залежить від самих хлопців. Я з ними поговорив, дав поради, а як вони ними скористаються, покаже час. Принаймні, я буду за кожного з них переживати, оскільки вони мені стали як діти", - наголосив він.

Наставник юнацької збірної також прокоментував питання матеріальної винагороди для команди за перемогу на чемпіонаті світу.

"Президент нашої асоціації Андрій Павелко в роздягальні після фінального матчу запевнив команду, що преміальні незабаром будуть виплачені", - розповів Петраков.

Нагадаємо, вчора Петраков різко відреагував на заяву журналіста Сергія Болотникова щодо того, що нібито Григорій Суркіс врятував його від звільнення. Тренер спростував подібні твердження, назвавши їх абсурдними.

Українські Національні Новини

Спорт