petrashko-ta-krikliy-ydut-u-vidstavku-vr-mozhe-rozglyanuti-yikh-zvilnennya-18-travnya

Петрашко та Криклій йдуть у відставку. ВР може розглянути їх звільнення 18 травня

 • 21854 переглядiв

КИЇВ. 14 травня. УНН. Міністр розвитку економіки, торгівлі і сільського господарства Ігор Петрашко і міністр інфраструктури Владислав Криклій написали заяви на звільнення за власним бажанням. Рада може розглянути їх вже 18 травня на позачерговому засіданні. Про це повідомила у Telegram нардеп Юлія Гришина, передає УНН.

Цитата

"У понеділок о 19:00 відбудеться засідання фракції. Розглянемо кадрові питання. До парламенту надійшли заяви про звільнення за власним бажанням міністра розвитку економіки, торгівлі і сільського господарства Ігоря Петрашко і міністра інфраструктури Владислава Криклія", - написала Гришина.

Додамо

За словами нардепа, до зали голосування ВР питання звільнення Криклія та Петрашка винесуть, швидше за все, у вівторок на позачерговому.

Також Гришина зазначила, про те, що міністерське крісло під міністром інфраструктури гойдається, подейкували давно.

"На останньому засіданні нашої ТСК по УЗ Владислав не з'явився, а це загрожує наслідками", - резюмувала нардеп.

Також вона показала фото заяви Криклія.

Що ж стосується Петрашка, то раніше політолог Володимир Фесенко назвав міністра економіки “ніяким” і розповів про невдоволення його кандидатурою та продуктивністю серед парламентських кіл. Попри це, за словами політолога, за фігурою неефективного міністра економіки стоїть Прем’єр Денис Шмигаль, яких пов’язують близькі особисті відносини.

Українські Національні Новини

Політика