pid-bakhmutom-v-lavakh-armiyi-rf-nazrivaye-konflikt-mizh-vagnerivtsyami-ta-boyovikami-dnr

Під Бахмутом в лавах армії рф назріває конфлікт між "вагнерівцями" та бойовиками "ДНР"

 • 1172299 переглядiв

КИЇВ. 18 грудня. УНН. Російські наступальні операції, що продовжуються, в районі Бахмута провокують розкол між бійцями псевдореспубліки "ДНР" і членами ПВК "Вагнер". Експерти ISW посилаються на суботню заяву дениса пушиліна про спільні дії підрозділів ДНР та "Вагнера" в районі Бахмута, передає УНН.

Деталі

Військові блогери різко відреагували на слова пушиліна, заявивши, що наступальними діями у цьому районі керує виключно ЧВК. Це дозволяє припустити, що між "ДНР" та вагнерівцями існує постійний і зростаючий розрив. Роль ПВК "Вагнер" в операціях під Бахмутом, швидше за все, сприятиме розколу між різними воюючими групами та дискредитації керівництва ДНР та їх "армії".

Українські сили провели контратаки в районі Сватового та Кремінної і продовжують завдавати ударів по тилу російських військових. Російські війська продовжували наступальні дії в районі Бахмута та Авдіївки-Донецька.

Нагадаємо

Генштаб повідомив, що військові України відбили атаки російської армії в районі 15 населених пунктів Луганської та Донецької областей.

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    КНДР знову здійснила запуск балістичної ракети

     • 488771 переглядiв