pid-budapeshtom-zitknulisya-ponad-40-avtomobiliv-pilova-burya-pogirshila-vidimist

Під Будапештом зіткнулися понад 40 автомобілів: пилова буря погіршила видимість

 • 899972 переглядiв

КИЇВ. 12 березня. УНН. Десятки автомобілів зіткнулися в Угорщині, що призвело до загорання кількох автомобілів і травмування людей у суботу, пише УНН з посиланням на AP.

Деталі

Поліція повідомила, що зіткнення, у якому брали участь п'ять тягачів із причепами та 37 інших транспортних засобів, сталося на шосе М1 приблизно за 25 км на захід від Будапешта, столиці Угорщини.

За даними поліції, внаслідок зіткнення 19 автомобілів спалахнули, 36 осіб отримали травми, у тому числі одна - небезпечні для життя та 13 - серйозні.

Національне управління Угорщини із захисту від стихійних лих повідомило у своїй заяві, що пожежі були ліквідовані і що на місце події прибули чотири рятувальні гелікоптери, а також пожежно-рятувальні команди з багатьох прилеглих міст для надання допомоги постраждалим.

Влада заблокувала рух в обох напрямках на трасі M1, оскільки роботи там до вечора.

Представник національної служби швидкої допомоги Пал Дьєрфі відмовився назвати можливу причину аварії, повідомляє угорський телеканал M1.

Оператор автомагістралей Угорщини написала у своєму посту у Facebook, що локальна пилова буря могла викликати раптове погіршення видимості.

Українські Національні Новини

Новини Світу