pid-chas-aktsiyi-protestu-za-prava-rib-v-londoni-zatrimali-28-protestuvalnikiv

Під час акції протесту за права риб в Лондоні затримали 28 протестувальників

 • 8548 переглядiв

КИЇВ. 12 жовтня. УНН. В Extinction Rebellion повідомили, що 28 людей затримали під час акції біля рибного ринку Лондону Біллінгсгейт. Про це повідомляє УНН з посиланням на The Guardian.

"Активісти Extinction Rebellion заявили, що їхні 28 прихильників були арештовані сьогодні після намагання заблокувати доступ до рибного ринку Біллінгсгейт у східному Лондоні", - йдеться у повідомленні.

Також повідомляється, що акції пройдуть біля Мармурової арки, Вестмінстерського магістрального суду, на Трафальгарській площі.

"Для багатьох споживання риби вважається нормальним. Але так само, як страждають тварини – страждають і риби. Вони думають, заводять друзів і відчувають біль. Але їх страждань не помічають. На Лондонському ринку Біллінгсгейт тисячі риб, яких щодня викрадають з їхніх домівок в океані. Вони лежать мертві чи вмирають. багато з них повільно задихнулись, коли їх витягли на борт, тоді як тисячі інших лишаються живі, коли їх перевозять вантажівками на ринок, де їх випотрошать чи відварять заживо", - сказала прессекретар руху Extinction Rebellion Керрі Уотерс.

У поліції повідомили, що з 7 жовтня вони вчинили 1290 затримань у зв’язку з акціями Extinction Rebellion.

Нагадаємо, раніше УНН повідомляв про сотні затриманих на кліматичних протестах.

Українські Національні Новини

Новини Світу