pid-chas-aktsiyi-v-uryadovomu-kvartali-zatrimali-15-osib

Під час акції в урядовому кварталі затримали 15 осіб

 • 13541 переглядiв

КИЇВ. 17 червня. УНН. Поліція затримала 15 осіб під час акції в урядовому кварталі. Одна особа застосувала до поліцейських газовий балончик. Про це повідомив начальник столичної поліції Андрій Крищенко журналістам, передає кореспондент УНН.

"Люди, які проводили акцію, вже роз’їжджаються на метро до автобусів, бо була частина людей з інших регіонів… Взагалі в акції взяли участь до 500 осіб, в альтернативній акції - трохи більше 100. На цей час затримано 15 осіб, всі вони знаходяться у Печерському районному управлінні. (Щодо-ред.) однієї особи порушено кримінальне провадження за ст. 345 – опір працівнику поліції. Є відео, на якому хлопець (застосував – ред.) до поліцейських газовий балончик", - розповів Крищенко.

За його словами, іншим особам надається юридична оцінка.

"За медичною допомогою поки що ніхто не звертався…Було кілька звернень до поліцейських, людям зле ставало через спеку. І є у нас три звернення: одне з Маріїнського парку, коли вже проходила акція під Офісом Президента, дві особи зателефонували до поліції та сказали, що на них напали. Наразі вони надають свідчення… Одна особа повідомила, що їй влучили чимось під час акції під Офісом Президента", - сказав Крищенко.

Нагадаємо, поліція затримала кількох осіб, які кинули кілька димових шашок у бік колони, яка рухалася на вулицю Академіка Богомольця у центрі Києва, та застосували сльозогінний газ.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП