pid-chas-debativ-na-olimpiyskomu-bude-cherguvati-zagin-chervonogo-khresta

Під час дебатів на "Олімпійському" буде чергувати загін Червоного Хреста

 • 12663 переглядiв

КИЇВ. 19 квітня. УНН. Медичне забезпечення на стадіоні "Олімпійський" окрім екстрених служб, будуть здійснювати близько 50 волонтерів із загону швидкого реагування Товариства Червоного Хреста України. Про це в коментарі кореспонденту УНН розповів командир загону швидкого реагування Тарас Логгінов.

"Загін швидкого реагування національного комітету чергуватиме на стадіоні. Нас буде близько 50 осіб, 2 одиниці техніки, на випадок необхідності підготовлений наметовий госпіталь на 12 осіб", - розповів він.

Загін вже почав працювати, повідомив Логгінов, і "буде працювати, поки буде можливість того, що хтось отримає травму".

"Ми працюємо на стадіоні, біля станції метро, на прилеглих вулицях", - сказав співрозмовник.

Крім того, за інформацією правоохоронців, на стадіоні будуть задіяні 20 карет "швидкої допомоги", які будуть перебувати як в чаші стадіону, так і на прилеглих вулицях.

Також, за інформацією джерел в медичних установах, медична клініка "Борис" відкриє на стадіоні 4 медпункти та направить 5 бригад невідкладної медичної допомоги.

Нагадаємо, дебати кандидатів у президенти Петра Порошенка і Володимира Зеленського перед другим туром виборів заплановані на п'ятницю, 19 квітня, на НСК "Олімпійський".

Стадіон будуть посилено охороняти, людей на вході будуть перевіряти правоохоронці.

Є певний перелік речей, які заборонено брати на НСК. Так, правоохоронці вилучатимуть у людей предмети, схожі на зброю, продукти харчування, газові балончики, петарди, фаєри. Також глядачів закликають не вживати алкоголь, оскільки співробітники поліції не пускатимуть на НСК "Олімпійський" людей в стані алкогольного сп'яніння. В цілому за порядок на стадіоні будуть відповідати службовці Нацполіціі, Нацгвардії і ДСНС.

Також буде обмежено рух транспорту.

Столичне метро змінило режим роботи станцій у зв'язку з дебатами.

Глава правління НСТУ Зураб Аласанія повідомив, що сцени буде дві, а також розповів інші деталі дебатів на НСК.

У той же час, НСТУ також очікує кандидатів на національні теледебати. Так, в ЦВК запропонували провести дебати на "Суспільному" 19 квітня з 21:00 до 22:00.

Перший тур на виборах президента України відбувся 31 березня. ЦВК під ранок 4 квітня опрацювала 100% протоколів за результатами голосування на виборах президента України 31 березня. Володимир Зеленський отримав 30,24%, Петро Порошенко - 15,95% голосів виборців.

У ЦВК офіційно оголосили про проведення другого туру виборів 21 квітня. Офіційно до другого туру пройшли Володимир Зеленський і Петро Порошенко.

Українські Національні Новини

Політика