pid-chas-debativ-na-olimpiyskomu-pravookhorontsi-posilyat-perevirku-na-nayavnist-zbroyi

Під час дебатів на "Олімпійському" правоохоронці посилять перевірку на наявність зброї

 • 9165 переглядiв

КИЇВ. 12 квітня. УНН. Під час можливих дебатів кандидатів у президенти України на НСК "Олімпійський" МВС планує вжити жорсткі, глибокі фільтраційні заходи з метою не допустити пронесення на стадіон зброї та предметів, які можуть завдати шкоду. Про це повідомив директор Департаменту комунікації Міністерства внутрішніх справ України Артем Шевченко, передає УНН з посиланням на прес-службу МВС.

З його слів, якщо на НСК "Олімпійський" відбудуться передвиборчі дебати кандидатів у президенти, МВС планує залучити безпрецедентну кількість правоохоронців, оскільки подібний захід буде проводитися вперше. Також він закликав охочих бути присутніми на дебатах не брати з собою зброю.

"Якщо справді дебати будуть на стадіоні, наш заклик: жодної зброї і жодних предметів, які можуть бути використанні як зброя для завдання шкоди будь кому. Будуть дуже жорсткі, глибокі фільтраційні заходи під час заходу на стадіон, і не дивуйтеся великій кількості правоохоронців, які, можливо, будуть і в більшій кількості, ніж це було під час Ліги чемпіонів", - зазначив Шевченко.

За його словами, правоохоронці будуть розташовані у більшій кількості локацій і зон. А поверхневі перевірки під час фільтраційних заходів громадян на вході до об’єкту будуть глибші і ретельніші.

Також МВС закликало громадян ставитися до підвищених заходів безпеки із розумінням, не провокувати правоохоронців на конфлікти.

"Забороняються предмети, які можуть бути використані для нанесення шкоди собі чи іншим особам (усі види піротехніки, димових і газових пристроїв, метальних предметів тощо). Особливо МВС попереджає не брати зброю, навіть легальну і незаборонену законом", - підкреслили у МВС.

Нагадаємо, до НСК "Олімпійський" надійшли запити щодо проведення дебатів кандидатів у президенти Володимира Зеленського та Петра Порошенка 14 та 19 квітня.

Кандидат у президенти Петро Порошенко прийде на дебати 19 квітня на "Суспільне". При цьому, він заявив, що чекає Володимира Зеленського на дебати на стадіоні НСК "Олімпійський" 14 квітня.

Кандидат у президенти України Володимир Зеленський заявив, що піде на дебати 19 квітня на НСК "Олімпійський".

Українські Національні Новини

Політика