pid-chas-matchu-dinamo-yuventus-totalno-ignoruvalisya-karantinni-vimogi-mozu

Під час матчу "Динамо" – "Ювентус" тотально ігнорувалися карантинні вимоги МОЗу

 • 14776 переглядiв

КИЇВ. 21 жовтня. УНН. Матч "Динамо" – "Ювентус" пройшов із низкою порушень карантинних норм. Про це у своєму Facebook написав вболівальник клубу Іван Бездудний, передає УНН.

Так, Бездудний отримав фотографії і відео із матчу, і опублікував їх у своєму Facebook.

"На них можна побачити, що було зрозуміло і до матчу: шалені черги на вхід до стадіону, десятки зафіксованих порушень безпосередньо на трибунах, біля туалетів, в коридорах та біля фудкортів.

Особливо подобаються моменти із зірваними стрічками, якими були відмічені сидіння, що недоступні для вболівальників через необхідність дотримуватися дистанції.

Зверніть особливу увагу, що на фото/відео немає жодного робітника стадіону, хто мав би спостерігати за виконанням вимог, встановлених Постановою Головного державного санітарного лікаря України №51 від 03.09.2020, Постановою Кабінету Міністрів №956 від 13.10.2020 та листом Міністерства охорони здоров'я до ТОВ "Футбольний клуб "Динамо Київ" (реєстраційний номер 26-04/30608/2-20 від 14.10.2020)", – пише Бездудний.

Усі ці порушення зафіксовані в межах одного сектору - №8, уточнює автор.

"Впевнений, що така сама ситуація була й на інших секторах", - додав він.

Відреагувати на ситуацію, що склалася, просять міністра охорони здоров'я Максима Степанова.

"Що найцікавіше: на матчі були присутні глядачі з різних міст, які автобусами (де неможливо уникнути контактів з іншими пасажирами!) в хвилини написання цього посту повертаються додому", - додав вболівальник.

Попереду ще 5 міжнародних матчів, що мають бути зіграні до кінця грудня на цьому стадіоні, нагадує Бездудний.

"Міністерство охорони здоров'я України, час визнати помилки, робити висновки та приймати відповідні рішення, навіть якщо вони непопулярні", - резюмував він.

Як писав УНН, вболівальники "Динамо" хочуть від Суркіса компенсації коштів за матчі, що проводилися без глядачів. 

Українські Національні Новини

Здоров'я