pid-chas-mitingu-pered-budinkom-zelenskogo-na-cholovika-sklali-protokol

Під час мітингу перед "будинком Зеленського" на чоловіка склали протокол

 • 24610 переглядiв

КИЇВ. 12 травня. УНН. Під час сьогоднішнього мітингу перед "будинком Президента України Володимира Зеленського" у Києві на одного чоловіка склали протокол через порушення правил благоустрою. Про це в коментарі УНН повідомила пресофіцер Печерського управління поліції ГУНП у Києві Оксана Тищенко.

"Складено лише один протокол на чоловіка за порушення правил благоустрою – стаття 152 Кодексу України про адміністративні правопорушення", - сказала Тищенко.

Так, сьогодні зранку активісти громадської ініціативи "Хто замовив Катю Гандзюк?" провели мітинг під "будинком Зеленського".

Як вони повідомили на своїй сторінці у Facebook, активісти хотіли дізнатися, чи його слова про притягнення до відповідальності замовників вбивства Катерини Гандзюк не були "порожніми обіцянками заради політичного піару".

Нагадаємо, Офіс Генерального прокурора завершив розслідування у справі щодо вбивства громадської активістки Катерини Гандзюк за підозрою голови Херсонської облради Владислава Мангера та Олексія Москаленка (Левіна).

Українські Національні Новини

Кримінал та НП