pid-chas-negodi-na-bukovini-vtopivsya-pidlitok

Під час негоди на Буковині втопився підліток

 • 17564 переглядiв

КИЇВ. 14 червня. УНН. Підліток загинув, втопившись у районі на Буковині, якій постраждав від підтоплення через негоду. Про це УНН повідомляє з посиланням на пресслужбу ГУНП в Чернівецькій області.

Так, сьогодні, 14 червня, житель села Киселиці Путильського району повідомив правоохоронцям про те, що на пасовищі неподалік річки він знайшов труп 17-річного односельця. 

"За попередньою інформацією смерть настала внаслідок утоплення під час негоди", - вказали у поліції.

На місці події слідчо-оперативна група поліції з’ясувала, що вчора хлопець допомагав сусідам по господарству, а потім пішов додому і зник. Тіло померлого правоохоронці направили на судово-медичну експертизу для з’ясування причини смерті.

За фактом загибелі підлітка слідчі розпочали кримінальне провадження за кваліфікуючими ознаками частини 1 статті 115 Кримінального кодексу України (Умисне вбивство) з відміткою "нещасний випадок". Поліція проводить досудове розслідування та з’ясовує всі обставини події.

Нагадаємо, внаслідок раптового підняття рівня води в річці Черемош на Буковині сталося пошкодження дорожнього покриття у кількох селах Путильського району.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП