pid-chas-progulyanki-rimom-do-ukrayinskoyi-zbirnoyi-ne-dopuskali-fanativ-poyasnili-koronavirusnimi-obmezhennyami

Під час прогулянки Римом до української збірної не допускали фанатів: пояснили коронавірусними обмеженнями

 • 16344 переглядiв

КИЇВ. 3 липня. УНН. Напередодні матчу з Англією збірна України з футболу 2 липня прогулялася Римом, відвідавши центральні місця. Охорона футболістів не пускала фанатів до української збірної через обмеження, запроваджені з метою боротьби з коронавірусом. Про це повідомив прес-аташе української збірної Олександр Гливинський під час ефіру на телеканалі “Україна 24”, передає УНН.

Цитата:

“Це було пов'язано з правилами для протидії коронавірусу. В Італії велика українська діаспора, вболівальників та фанатів багато, доступ на стадіоні обмежують, щоб запобігти поширенню вірусу, але хлопці знають, що Україна за них вболіває", - зазначив прес-аташе, коментуючи, чому під час прогулянки футболістів Римом до них не підпускали фанатів.

Деталі

Гливинський також прокоментував дзвінок Президента Володимира Зеленського, який зателефонував українській збірній з футболу напередодні матчу з Англією на Євро-2020. Він зазначив, що Глава держави підтримав українських футболістів та висловив щирі сподівання на перемогу та успішну гру.

Додамо

Уболівальники на матчах чемпіонату Європи на Олімпійському стадіоні в Римі повинні, крім квитка та документа, що посвідчує особу, пред’явити один з трьох сертифікатів: про вакцинацію, перенесений коронавірус або негативний результат тесту на інфекцію.

Як вказали в федерації раніше, на стадіон будуть допущені 15 948 осіб, включно з іноземцями, за наявності зазначених документів.

Нагадаємо

У вівторок збірна України з футболу обіграла в додатковий час команду Швеції з рахунком 2:1 і вперше в історії вийшла в чвертьфінал чемпіонату Європи.

Збірна України зіграє з Англією у чвертьфіналі Євро-2020 сьогодні у Римі о 22:00.

Президент України Володимир Зеленський записав відеозвернення на підтримку збірної України перед матчем проти Англії, в якому закликав усіх українців приєднатися до нового флешмобу для підтримки нашої збірної.

Сьогодні Зеленський повідомив у соцмережах про дзвінок збірній. "Поговорили, посміялися, налаштувалися! Знаєте, про що думаю? Англійців часто називають "батьками футболу", у нас – один із наймолодших складів на цьому Євро. Так от – сьогодні є хороший шанс показати, що батькам є чого повчитися в дітей. Хлопці, ловіть свою гру, думайте лише про перемогу, а ми зробимо все, щоб ви ні на мить не забували: з вами на полі – 40 мільйонів українців!" - написав Президент за підсумками дзвінка.

Українські Національні Новини

Суспільство