pid-chas-viboriv-ukrayintsi-zmozhut-poskarzhitisya-na-porushennya-prav

Під час виборів українці зможуть поскаржитися на порушення прав

 • 7895 переглядiв

КИЇВ. 19 квітня. УНН. У день проведення другого туру голосування на виборах Президента України, 21 квітня, прийматимуться звернення громадян про порушення виборчих прав. Про це на своїй сторінці в Facebook повідомила Уповноважена Верховної Ради України з прав людини Людмила Денісова, передає УНН.

"Виборці можуть повідомити Уповноваженому ВР України з прав людини про порушення своїх виборчих прав, зателефонувавши за номером телефону гарячої лінії 0 800 50 17 20 або заповнивши електронне звернення, яке розміщено на офіційному сайті www.ombudsman.gov.ua", - написала посадовиця.

Також, виборці, які проживають у столиці, можуть звернутися безпосередньо до громадської приймальні Уповноваженого на вулиці Інститутській, 21/8.

В інших містах України громадяни, чиї виборчі права, можливо, будуть порушені, можуть звернутися до представників Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини у відповідному регіоні. Усі контакти розміщено на офіційному сайті Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини.

Також повідомляється, що 21 квітня 2019 року, у день виборів Президента України, офіс Омбудсмена працюватиме з 7:00 до 22:00 години.

Додамо, що українцям нагадали про видачу ID-карток напередодні та у день другого туру виборів.

Українські Національні Новини

Політика