pid-chernivtsyami-pidlitok-na-velosipedi-potrapiv-pid-kolesa-traktora

Під Чернівцями підліток на велосипеді потрапив під колеса трактора

 • 11771 переглядiв

КИЇВ. 31 серпня. УНН. На виїзді із Чернівців зіткнулися трактор та велосипед, на якому їхав 15-річний хлопець. Про це повідомили у відділі комунікації поліції Чернівецької області, передає УНН.

"30-го серпня на виїзді із Чернівців у напрямку Магали сталося зіткнення транспортного засобу "МТЗ 82" під керуванням 49-річного жителя села Нова Буда із 15-річним велосипедистом. Внаслідок ДТП підліток отримав перелом лівої променевої кістки. Лікарі доставили потерпілого до медичної установи", - йдеться в повідомленні.

Як показало попереднє медичне освідчення, водій трактора на момент аварії був тверезий. Очевидці події розповіли, що хлопець, об’їжджаючи перешкоду, не впорався з керуванням та потрапив під трактор.

За цим фактом слідчі розпочали кримінальне провадження за частиною 1 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Тривають слідчі дії.

Нагадаємо, на Закарпатті водій сміттєвозу наїхав на 81-річного пішохода. Від отриманих травм постраждалий загинув на місці. 

Українські Національні Новини

Кримінал та НП