pid-lvovom-vid-vantazhivki-vidirvalasya-armatura-ta-vletila-v-zhinku

Під Львовом жінку травмувала арматура, яка відірвалася від вантажівки

 • 10508 переглядiв

КИЇВ. 4 лютого. УНН. Сьогодні у селі Сокільники Львівського району під час руху з вантажівки поривом вітру зірвало тент, який травмував жінку із сусіднього автомобіля. Про це повідомляє УНН із посиланням на дані поліції.

Деталі

"З автопоїзда "МАЗ" під час руху поривом вітру зірвало тент. Конструкція впала на автомобіль "Рено Кенґо", який рухався назустріч, розбила вітрове скло та травмувала пасажирку легковика", — ідеться у повідомленні.

Автопоїздом керував 22-річний житель Яворівського району, за кермом легковика перебував 56-річний житель міста Городок Львівського району, травмовано – 53-річну жительку Городка. Жінку з тілесними ушкодженнями госпіталізували.

Відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті, – до трьох років обмеження волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

Правоохоронці встановлюють усі обставини події.

Нагадаємо

На автодорозі "Суми-Пирятин", поблизу села Вишневе Полтавської області внаслідок зіткнення чотирьох транспортних засобів травмувалося 11 людей.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП