pid-sud-pide-patrulniy-za-vchinennya-pid-diyeyu-narkotikiv-smertelnoyi-dtp

Під суд піде патрульний за вчинення під дією наркотиків смертельної ДТП

 • 9941 переглядiв

КИЇВ. 1 лютого. УНН. До Придніпровського районного суду Черкас передано обвинувальний акт щодо інспектора роти Управління патрульної поліції за вчинення смертельної ДТП в стані сп’яніння через вживання марихуани. Про це УНН повідомляє з посиланням на прес-службу прокуратури Черкаської області.

"Прокуратурою Черкаської області скеровано до Придніпровського районного суду міста Черкаси обвинувальний акт стосовно інспектора роти Управління патрульної поліції, який 21 жовтня 2017 року, перебуваючи за кермом автомобіля "ВАЗ" в стані сп’яніння, внаслідок вживання наркотичних засобів (марихуани), рухаючись з перевищенням швидкості в Черкасах по бульвару Шевченка, на перехресті вулиць Небесної Сотні та Б.Хмельницького, вчинив наїзд на пішохода, який переходив проїжджу частину на пішохідному переході, та від отриманих тілесних ушкоджень помер на місці події", - йдеться у повідомленні.

Дії правоохоронця кваліфіковано за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.286 ("Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило смерть потерпілого") Кримінального кодексу України.

Обвинуваченому обрано запобіжний захід у вигляді домашнього арешту та відсторонено від займаної посади.

Нагадаємо, до суду передали справу щодо судді з Харкова за вимагання хабара.

 

Українські Національні Новини

Кримінал та НП