pidirvalisya-na-mini-na-kharkivschini-zaginuli-dvoye-dorozhnikiv-sche-dvokh-poraneno

Підірвалися на міні: на Харківщині загинули двоє дорожників, ще двох поранено

 • 232607 переглядiв

КИЇВ. 9 листопада. УНН. На Харківщині на мінах підірвалися четверо чоловіків. Внаслідок інциденту двоє дорожників загинули, ще двоє отримали поранення. Про це розповів голова Харківської ОВА Олег Синєгубов, інформує УНН.

Цитата

"Мінна небезпека в Харківській області ще тривалий час залишатиметься однією з найбільших проблем. Російські окупанти замінували абсолютно все. На жаль, протягом доби 2 працівники дорожньої служби 21 та 51 років загинули. Ще двоє чоловіків 55 та 34 років отримали поранення. Спецтехніка зачепила міну під час робіт в Чугуївському районі", - написав він в Telegram

Деталі

Також Синєгубов зазначив, що у Дворічанській громаді Куп’янського району горіло приватне домоволодіння. Після 15 години окупанти обстрілами пошкодили адміністративну будівлю у селищі Дворічна, горів дах приміщення.

Окрім того, вночі, після 2 години, у Шевченківській громаді Куп’янського району внаслідок обстрілів горів сінник.

За добу медики госпіталізували 42-річну жінку та 31-річного чоловіка внаслідок обстрілів у Дворічанській громаді, місцеві отримали поранення та госпіталізовані до медустанови. Стан пацієнтів середній.

Піротехнічні підрозділи ДСНС протягом доби знешкодили 635 вибухонебезпечних предметів. Розмінування триває.

Доповнення

У Харківській області на мінах підірвалося двоє чоловіків, серед них сапер. Обидва постраждалих перебувають у тяжкому стані.

Українські Національні Новини

Війна