pidlitok-otrimav-opiki-vid-elektrostrumu-u-lvovi

Підліток отримав опіки від електроструму у Львові

 • 9098 переглядiв

КИЇВ. 6 червня. УНН. У Львові до реанімаційного відділення госпіталізовано 17-річного хлопця з 50-відсотками опіків тіла від ураження електрострумом. Про це повідомляє Відділ комунікації ГУНП у Львівській області, передає УНН.

"В Сихівський відділ поліції 5 червня об 11.33 надійшла інформація з одного із травмпунктів про те, що бригадою швидкої медичної допомоги до них доставлений 17-річний місцевий мешканець з опіками майже половини поверхні тіла", - йдеться у повідомленні.

Правоохоронці попередньо встановили, що тілесні ушкодження юнак отримав, виконуючи земляні роботи на вулиці Зеленій. Під час копання траншеї ним був пошкоджений електрокабель, внаслідок чого потерпілого вразило струмом. Неповнолітній госпіталізований у реанімаційне відділення.

За фактом відкрите кримінальне провадження за ч.1 ст.271 (порушення вимог законодавства про охорону праці) Кримінального кодексу України.

Як повідомляв УНН, у Житомирській області 10-річний хлопчик отримав опіки тіла під час фотографування на даху вантажного потяга. Дитина потрапила до реанімації.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    Підліток отримав опіки від електроструму у Львові

     • 9098 переглядiв

    У Харкові знову "замінували" п'ять бізнес-центрів

     • 8615 переглядiв