pidozri-na-suddiv-oask-nadiyshli-bez-dokaziv-gpu

Підозри на суддів ОАСК надійшли без доказів – ГПУ

 • 12672 переглядiв

КИЇВ. 29 липня. УНН. До тексту підозри на суддів Окружного адміністративного суду Києва, які сьогодні надійшли на підпис до заступника Генпрокурора, не мають жодних доказів і файлів. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомила речниця Генпрокурора Лариса Сарган, передає УНН.

"До тексту підозри, що надійшла сьогодні о 10:55 до заступника Генпрокурора, немає жодного доказу, жодного файлу. Тобто текст не підкріплений фактажем. Наголошу також, що брифінг С.Горбатюка не є юридичним доказом у кримінальному провадженні", - написала Сарган.

За її словами, у четвер генпрокурор Юрій Луценко заслухає справу й ухвалить рішення.

Як повідомляв УНН, лише о 10:55 понеділка, 29.07.19, підозри на суддів ОАСК надійшли на підпис до заступника Генпрокурора.

Нагадаємо, під час брифінгу в Києві керівник Управління спецрозслідувань Головного слідчого управління ГПУ Сергій Горбатюк заявив, що Окружний адміністративний суд Києва здійснював вплив на ДБР.

Також, за даними ГПУ, Окружний адміністративний суд міста Києва впливав на рішення окремих членів Конституційного суду щодо скасування статті про незаконне збагачення та закону "Про очищення влади".

26 липня проводили обшуки в Окружному адміністративному суді Києва.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП