pidozryuvanikh-u-zamakhu-na-bezruka-tak-i-ne-zatrimali-politsiya

Підозрюваних у замаху на Безрука так і не затримали - поліція

 • 14602 переглядiв

КИЇВ. 12 жовтня. УНН. Станом на ранок 12 жовтня, підозрюваних осіб, що можуть бути причетними до здійснення нападу на харківського бізнесмена Владислав Безрука поки не встановлено і не затримано. Про це УНН повідомили у прес-службі Головного управління Національної поліції в Харківській області.

"Затриманих немає, вчора був брифінг, уся інформація з цього приводу є на нашому сайті, нової інформації поки немає", - зазначили у прес-службі.

Нагадаємо, 10 жовтня на харківського бізнесмена Владислава Безрука було здійснено збройний напад. Він отримав вогнепальне поранення та зараз перебуває у лікарні. За інформацією начальника Головного управління Національної поліції в Харківській області Олега Беха, потерпілий перебуває у лікарні, переніс операцію, знаходиться у свідомості і найближчим часом розпочне спілкування зі слідчими.

Слідство висуває декілька версій ймовірної причини нападу на Безрука. Серед них: борги потерпілого, його комерційна діяльність. Не виключається і версія особистісного конфлікту, навіть, з родичами та знайомими.

Зауважимо, що Безрук часто хизувався своїми статками та розкішним життям в Інстаграм.

Переглянути цей допис в Instagram

 

Допис, поширений Влад (@mamont_33)

Переглянути цей допис в Instagram

 

Допис, поширений Влад (@mamont_33)

Переглянути цей допис в Instagram

 

Допис, поширений Влад (@mamont_33)


Крім того, потерпілий мав не лише юридичний бізнес (фірму "Легіон"), але й аграрний, який не афішував.

Зокрема, за даними Реєстру Мін'юсту, Безруку належить ТОВ "Легіон-Агро", що займається торгівлею зерновими та насінням.

Крім того, за повідомленням окремих ЗМІ, бізнесмен та його компанії начеб то неодноразово були помічені у рейдерських схемах захоплення сільськогосподарських земель. При цьому у поліції теж завили, що напад на бізнесмена може бути пов'язаний із "переділом аграрного ринку".

Українські Національні Новини

Кримінал та НП