pidozryuvanim-u-vikradenni-biznesmena-obrali-zapobizhni-zakhodi

Підозрюваним у викраденні бізнесмена обрали запобіжні заходи

 • 10000 переглядiв

КИЇВ. 16 січня. УНН. Колишньому працівнику Служби безпеки України та його сину, яких підозрюють в організації викрадення підприємця у Київській області, обрали запобіжні заходи. Про це повідомила прес-служба прокуратури міста Києва, передає УНН.

"Так, 56-річному екс-працівнику СБУ, який проживає на тимчасово окупованій території Донецької області, суд обрав безальтернативний запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком на 2 місяці", – йдеться в повідомленні.

У відомстві уточнили, що йому інкримінують ч. 2 ст. 146, ч. 1 ст. 263 КК України, тобто викрадення людини, вчинене за попередньою змовою групою осіб та незаконне зберігання зброї.

Водночас, за даними слідства, 30-річний син підозрюваного "виявився співучасником злочину".

"Суд обрав (сину підозрюваного – ред.) цілодобовий домашній арешт з електронним засобом контролю, що є найсуворішим запобіжним заходом за інкримінованою йому статтею Кримінального кодексу України", – зазначили у покуратурі.

Нагадаємо, днями у Києві затримали двох чоловіків, батька та сина, яких підозрюють у замовленні та організації викрадення підприємця у Київській області, який одночасно є їх родичем. Правоохоронці організували спецоперацію, під час якої потерпілого "викрали".

Українські Національні Новини

Кримінал та НП