pidozryuvaniy-u-rozbiynomu-napadi-pid-chas-zatrimannya-namagavsya-zyisti-groshi

Підозрюваний у розбої під час затримання намагався з'їсти гроші

 • 8769 переглядiв

КИЇВ. 24 квітня. УНН. В Одесі під час затримання правоохоронцями підозрюваний у розбійному нападі намагався з'їсти гроші. Про це повідомляє УНН з посиланням на прес-службу патрульної поліції Одеської області.

Так, вчора близько 19:00 до патрульних надійшов виклик про те, що людина кричить про допомогу.

Коли правоохоронці прибули на вулицю Ільфи і Петрова, з квартири було чутно жіночі крики, однак двері ніхто не відчиняв.

Зі слів сусідки, вона бачила, як з балкона цієї квартири намагається вистрибнути невідомий чоловік. Також свідок розповіла, що було чутно, як потерпіла кликала на допомогу та вимагала повернути викрадені речі.

Після цього правоохоронці вибігли на вулицю та побачили чоловіка, який стрибнув з балкона 3-го поверху та кинувся навтьоки.

"Тікаючи від патрульних, чоловік хотів позбутися викрадених речей та під час затримання намагався з'їсти гроші, які він тримав в руках. У затриманого чоловіка виявили жіночу сумку, барсетку, телефон, ключі від квартири та велику суму грошей", - прокоментували у патрульній поліції.

Коли правоохоронці відчинили квартиру, з якої лунали крики, побачили, що на підлозі лежить закривавлена жінка. Крім того, у приміщенні були наявні сліди бійки: зламані меблі, вибиті двері, розбиті пляшки. Постраждалу жінку госпіталізували.

На місці події працювали слідчі, які встановлять всі обставини справи.

Нагадаємо, у Запорізькій області на подружжя скоїли розбійний напад.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП