pidozryuvaniy-v-organizatsiyi-vbivstva-gandzyuk-pavlovskiy-viznav-svoyu-provinu

Підозрюваний в організації вбивства Гандзюк Павловський визнав свою провину

 • 14730 переглядiв

КИЇВ. 16 вересня. УНН. Підозрюваний у справі про вбивство херсонської активістки Катерини Гандзюк Ігор Павловський попросив суд затвердити угоду про визнання провини. Про це йшлося на засіданні Приморського районного суду Одеси 16 вересня, повідомляє УНН з посиланням на сторінку в YouTube Судової влади України.

“Обвинувальний акт поступив до суду з угодою про визнання винуватості. Судове засідання проводиться під головуванням судді Осік… Павловський, вами було заключено угоду. Після заключення угоди через деякий час було написано заяву, що ви відмовляєтесь від розгляду угоди про визнання винуватості”, - сказав суддя Дмитро Осік.

Ігор Павловський попросив відізвати цю заяву, оскільки він не бажає, щоб її розглядали.

“Прошу суд затвердити угоду про визнання моєї вини. І обставини угоди відповідають дійсності… Угоду я підписав добровільно, і готовий виконувати всі умови і давати свідчення”, - сказав Ігор Павловський.

Зазначимо, що у разі, якщо угоду Ігора Павловського із судом затвердять, підозрюваний отримає більш м’яке покарання.

Суд відклав розгляд справи й оголосив перерву до 9:30 25 вересня.

Нагадаємо, напад на Гандзюк стався 31 липня 2018 року: жінку облили сірчаною кислотою у Херсоні. Гандзюк зазнала хімічних опіків понад 30% тіла. 4 листопада стало відомо про смерть Гандзюк після 3-х місяців лікування.

Співробітники Служби безпеки України у співпраці з Офісом генпрокурора 20 січня 2020 року затримали колишнього помічника нардепа Ігоря Павловського за підозрою у керівництві злочинною організацією.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП