pidozryuvanogo-u-pobitti-suddi-v-spravi-maydanu-prosyat-areshtuvati

Підозрюваного у побитті судді в справі Майдану просять арештувати

 • 6925 переглядiв

КИЇВ. 17 вересня. УНН. До Солом’янського суду Києва надійшло клопотання про обрання запобіжного заходу підозрюваному у побитті судді Святошинського райсуду столиці Сергія Дячука, який слухає справу розстрілів на Майдані. Про це йдеться у повідомленні прес-служби суду на Facebook, передає УНН.

“17 вересня 2018 року до Солом’янського районного суду м.Києва надійшло клопотання про обрання Кононенку В. М. запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Потерпілим в даному кримінальному провадженні є суддя Святошинського районного суду м. Києва — Дячук С. І. Матеріали розподілено та передано в провадження судді Вишняка М. В.”, — зазначили у прес-службі.

Водночас, за інформацією суду, про дату та час розгляду клопотання буде повідомлено додатково.

Нагадаємо, у п’ятницю ввечері, 14 вересня, біля власного будинку, було скоєно напад на суддю Святошинського районного суду міста Києва Сергія Дячука, який слухає справу про вбивство людей на Майдані.

Правоохоронці затримали чоловіка, який напередодні напав на суддю Святошинського районного суду Сергія Дячука. За даним фактом розпочато кримінальне провадження.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП