pidozryuvanogo-u-vbivstvi-druzhini-zatrimali-pri-sprobi-samogubstva

Підозрюваного у вбивстві дружини затримали при спробі самогубства

 • 10353 переглядiв

КИЇВ. 1 квітня. УНН. Правоохоронці затримали чоловіка, який підозрюється у тому, що через побутову сварку наніс смертельні травми власній дружині. Про це повідомляє УНН з посиланням на прес-службу ГУНП у Вінницькій області.

Згідно із повідомленням, 31 березня до місцевого відділку поліції надійшло повідомлення, що у селі Щаслива у власному будинку виявлена мертвою 55-річна жінка з ознаками насильницької смерті.

Після прибуття на місце злочину правоохоронці встановили, що потерпіла померла внаслідок травми голови. Після оперативного опитування сусідів загиблої підозри щодо вбивства жінки впали на її 56-річного чоловіка.

У прес-службі зазначили, що поліцейські розшукали та затримали підозрюваного під час спроби вчинити самогубство.

Правоохоронцями було встановлено, що під час розпиття спиртних напоїв між подружжям виник побутовий конфлікт, під час якого чоловік вдарив дружину швейною машинкою по голові.

Затриманий у вчиненні злочину зізнався та пояснив, що не мав наміру вбивати дружину.

Наразі чоловік затриманий у процесуальному порядку за підозрою у вчиненні злочину, передбаченого ч.1 ст.115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство). За вчинення такого злочину йому загрожує до 15 років позбавлення волі.

Раніше УНН повідомляв, що на Донеччині п’яна 57-річна жінка зарізала через ревнощі чоловіка під час застілля.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП