pidozryuvanogo-u-zamakhu-na-vlasnogo-sina-deputata-vipustili-z-sizo

Підозрюваного у замаху на власного сина депутата випустили з СІЗО

 • 17398 переглядiв

КРОПИВНИЦЬКИЙ-КИЇВ. 26 вересня. УНН. Депутата Новоукраїнської райради Кіровоградської області Олександра Мольченка, якого підозрюють у незавершеному замаху на вбивство власного сина, звільнили з-під варти в залі суду. Про це повідомили у пресслужбі Кропивницького апеляційного суду, передає УНН.

Стосовно обвинуваченого застосували цілодобовий домашній арешт строком на два місяці та зобов’язали носити електронний браслет. Мольченка звільнили з-під варти в залі суду.

Чоловіка та дружину обвинувачують у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частиною 3 статті 15, пунктами 2, 4, 12 частини 2 статті 115 КК України, а саме у вчиненні незакінченого замаху на вбивство власної дитини.

Обвинувачений та його захисник наполягали на запобіжному заході, який не пов’язаний з триманням під вартою, вказуючи на стан здоров’я Мольченка, а також на відсутність доведених ризиків, передбачених статтею 177 Кримінального процесуального кодексу України.

Колегія суддів апеляційну скаргу обвинуваченого задовольнила частково.

Тож Мольченко перебуватиме під домашнім арештом до 16:00 25 листопада 2019 року й не може цілодобово залишати місце постійного проживання без дозволу слідчого, прокурора або суду.

Нагадаємо, у серпні 2018 року з сім’ї Олександра та Наталії Мольченків забрали всіх дітей – першого - чотирирічного Владислава - з вагою сім кілограмів, а за кілька тижнів – його сестричок: Єву, Юлю і Сашу. Всі діти мали дефіцит ваги.

У свою чергу депутат розповів про причину виснаження дитини.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП