pidozryuvanogo-v-organizatsiyi-vbivstva-zhurnalista-v-sergiyenka-znovu-vzyato-pid-vartu

Підозрюваного в організації вбивства журналіста В.Сергієнка знову взято під варту

 • 8606 переглядiв

КИЇВ. 1 червня. УНН. Сьогодні у Придніпровському районному суді м. Черкаси задоволено клопотання слідчого, погоджене прокурором, про обрання підозрюваному в створенні злочинної організації, викраденні та вбивстві громадського діяча й журналіста Василя Сергієнка запобіжного заходу взяття під варту, передає УНН із посиланням на прес-службу прокуратури Черкаської області.

Як повідомили у прес-службі, слідчим суддею підозрюваному обрано запобіжний захід тримання під вартою строком на 60 діб, без права внесення застави.

Нагадаємо, що 30 травня суддями апеляційного суду Черкаської області 47-річному жителю м. Київ, який тривалий час переховувався від слідства та перебував у розшуку за підозрою в організації резонансного викрадення та вбивства журналіста Василя Сергієнка, змінено запобіжний захід із взяття під варту на домашній арешт у нічний час.

Відразу після оголошення судового рішення зловмисника затримано в порядку ст. 208 КПК України в залі апеляційного суду за новою підозрою в скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 255 (створення злочинної організації) Кримінального кодексу України.

Слідство триває, вживаються заходи щодо швидкого, всебічного, повного та об’єктивного дослідження всіх обставин кримінального правопорушення, завершення досудового розслідування в найкоротший строк і прийняття кінцевого процесуального рішення відповідно до вимог кримінального процесуального законодавства.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП