pidozryuvanomu-u-vbivstvi-sud-dozvoliv-viyti-pid-zastavu

Підозрюваному у вбивстві суд дозволив вийти під заставу

 • 9714 переглядiв

КИЇВ. 24 липня. УНН. На Київщині чоловік, який підозрюється у навмисному вбивстві, за рішенням суду може вийти під заставу. Про це повідомив керівник поліції області Андрій Нєбитов, передає УНН з посиланням на прес-службу ГУНП в області.

"Славутицький суд 23 липня обрав запобіжний захід чоловікові, який підозрюється у навмисному вбивстві, – тримання під вартою з можливістю внесення застави у сумі 288 150 гривень", - йдеться у повідомленні.

Вбивство сталося у публічному місці, групою осіб з хуліганських мотивів. Стаття, за якою триває слідство - п. 7 ч. 2. ст. 115 (Умисне вбивство з хуліганських мотивів) ККУ - передбачає позбавлення волі на строк від десяти до п'ятнадцяти років або довічне позбавлення волі.

"Тепер, за рішенням суду, зловмисник після внесення матиме можливість вільно пересуватись по місту, впливати на свідків. А головне – наражати на небезпеку інших громадян", - відзначили у поліції.

Як вказано, трагедія сталася 21 липня у місті Славутич. Між місцевими жителями сталася бійка, у результаті – один чоловік наніс удар ножем в область шиї іншому чоловіку.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    Гройсман розповів, коли його уряд складе повноваження

     • 11644 переглядiв

    Кабмін встановив вартість індивідуальних автономерів

     • 18309 переглядiв

    Ціни на газ з травня впали на чверть

     • 10941 переглядiв