pidpal-avtivki-zhurnalistki-u-lvovi-pidozryuvanomu-obrali-zapobizhniy-zakhid

Підпал автівки журналістки у Львові: підозрюваному обрали запобіжний захід

 • 10627 переглядiв

ЛЬВІВ-КИЇВ. 11 лютого. УНН. Галицький суд міста Львова обрав запобіжний захід підозрюваному у підпалі автомобіля журналістки “Радіо Свобода” Галини Терещук — тримання під вартою із можливістю внесення застави. Про це повідомила прессекретарка прокуратури у Львівській області Юлія Шевченко, передає УНН.

“Другому фігуранту обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з визначенням застави у розмірі 424 400 гривень”, — повідомила Юлія Шевченко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Підозрюваного у організації підпалу автомобіля журналістки звільнять з Нацполіції

Нагадаємо, йдеться про інцидент, який стався у ніч на 30 січня 2020 року на вулиці Кубійовича у Львові. Окрім того повідомлялося, що 5 лютого в Одесі затримали 19-річного уродженця Молдови, причетного до підпалу автомобіля львівської журналістки.

Як раніше повідомлялося в УНН, прокурори спільно з СБУ встановили осіб, які можуть бути причетні до підпалу авто львівської журналістки, повідомлено про підозру ймовірному замовнику, пособнику і підбурювачу підпалу автомобіля. 

Зазначимо, що на думку слідства, до вчинення вказаного злочину, ймовірно, причетний працівник Франківського відділу поліції ГУ НП у Львівській області, який у змові з ініціатором, підшукував виконавця, підбурював його до вчинення злочину та передавав кошти за виконану "роботу".

Українські Національні Новини

Кримінал та НП