pidpal-kvartiri-u-kiyevi-na-kukhni-znayshli-vibukhivku-budinok-evakuyuvali

Підпал квартири у Києві: на кухні знайшли вибухівку, будинок евакуювали

 • 22623 переглядiв

КИЇВ. 5 вересня. УНН. У Києві чоловік підпалив квартиру після сварки з дружиною, загинула шестирічна дитина. У квартирі знайшли вибухівку, будинок евакуювали. Про це УНН повідомили у пресслужбі ДСНС міста Києва.

“За попередніми даними, батько ніби то посварився з матір’ю, підпалив квартиру, не пускав її. Але деталями з’ясування цієї трагедії вже займається поліція. Внаслідок цієї пожежі загинула шестирічна дитина. Пожежа була на площі 20 квадратних метрів. Окрім того, на кухні був виявлений підозрілий предмет, схожий на саморобну вибухівку. Тому були викликані вибухотехніки і надалі там займаються правоохоронці. Будинок був евакуйований”, - повідомили рятувальники.

Як повідомляв УНН, у Києві чоловік підпалив квартиру, де перебував його малолітній син. Як повідомило УНН джерело у правоохоронних органах, дитина загинула. Наразі відомо, що чоловіка затримали.

За інформацією джерела, не виключається ймовірність того, що чоловік міг вбити дитину, а потім підпалити квартиру. Проте наразі це тільки припущення.

Українські Національні Новини

Суспільство