pidpalyv-budynok-na-kyivshchyni-vnaslidok-choho-zahynula-zhinka-zlovmysnyku-povidomleno-pro-pidozru

Підпалив будинок на Київщині, внаслідок чого загинула жінка: зловмиснику повідомлено про підозру

 • 21435 переглядiв

П'яний чоловік підпалив будинок у Березані Київської області, внаслідок чого загинула 42-річна жінка, зловмиснику повідомлено про підозру.

В місті Березань Київської області чоловік у нетверезому стані підпалив будинок, внаслідок чого загинула жінка, зловмиснику повідомлено про підозру. Про це повідомляє пресслужба поліції Київщини, пише УНН.

До Броварського управління поліції надійшло повідомлення про загоряння приватного будинку в місті Березань. Під час ліквідації пожежі рятувальники виявили тіло 42-річної жінки,

- йдеться у повідомленні.

Деталі

Виїздом на місце події правоохоронці встановили, що до вчинення злочину причетний 47-річний місцевий житель.

Поліцейські з'ясували, що фігурант відпочивав у компанії знайомих: двох жінок та чоловіка. Під час розпиття спиртних напоїв між присутніми виник конфлікт. Зловмисник вийшов з будинку до гаражного приміщення, там взяв каністру із бензином та повернувшись, облив легкозаймистою речовиною і підпалив кімнату. В результаті чого, виникло загоряння приміщення.

Фігуранта затримано та поміщено до ізолятора тимчасового тримання. За фактом скоєння умисного вбивства (ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України) слідчі повідомили затриманому про підозру.

Нагадаємо

Чоловік застрелив дружину з рушниці під час сварки за вечерею в селі Есхар Харківської області, після чого був затриманий поліцією.

Ольга Розгон

Кримінал та НП