pidpolkovnik-nazhivavsya-na-kharchuvanni-prikordonnikiv-dbr

Підполковник наживався на харчуванні прикордонників – ДБР

 • 11804 переглядiв

КИЇВ. 8 вересня. УНН. Підполковника Лисичанського прикордонного загону Держприкордонслужби затримали за отримання неправомірної вигоди у розмірі 71 тис. грн. Про це повідомляє УНН із посиланням на пресслужбу Державного бюро розслідувань.

"Начальник відділу тилового забезпечення вимагав та отримав неправомірну вигоду від постачальника продуктів харчування у розмірі 71 тис. грн. Сума неправомірної вигоди складала 10% від вартості договору закупівлі харчових продуктів для військовослужбовців-прикордонників", - йдеться в повідомленні.

Тож прикордонник був затриманий у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України (Затримання уповноваженою службовою особою).

Наразі вирішується питання щодо оголошення затриманому повідомлення про підозру та обрання йому запобіжного заходу у виді тримання під вартою та відсторонення його від займаної посади.

У разі доведення вини, підполковнику загрожує позбавлення волі строком від 5 до 10 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, з конфіскацією майна.

Нагадаємо, військова прокуратура Центрального регіону України затримала на хабарі начальника Полтавської митниці.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП