pidpriyemtsyu-ogolosheno-pidozru-u-nesplati-13-mln-podatkiv-na-khmelnichchini

Підприємцю оголошено підозру у несплаті 13 млн податків на Хмельниччині

 • 8650 переглядiв

КИЇВ. 7 грудня. УНН. Керівнику двох підприємств оголошено підозру в ухиленні від сплати до бюджету понад 13 млн грн податків на Хмельниччині. Про це УНН повідомили у прес-службі прокуратури Хмельницької області.

Встановлено, що у 2015 році керівник одного із приватних підприємств Хмельницької області, здійснюючи продаж сільськогосподарської продукції під виглядом власно вирощеної, неправомірно скористався пільгами щодо оподаткування діяльності у сфері сільського господарства.

Крім того, будучи керівником іншого підприємства, він облікував безтоварні операції з нібито придбання товарів, через що ухилився від сплати податку на додану вартість на суму понад 3 мільйони гривень.

Упродовж 2015 року керівником зазначених комерційних суб’єктів з рахунків знято грошові кошти, загальна сума яких перевищує 45 мільйонів гривень, з яких не сплачено майже 10 мільйонів гривень податку на доходи фізичних осіб та військового збору.

Зазначеній особі 6 грудня поточного року повідомлено про підозру в ухиленні від сплати податків на суму понад 13 мільйонів гривень.

Досудове розслідування триває. Наразі вживаються заходи щодо встановлення обставин вчинення кримінального правопорушення та вирішується питання про обрання підозрюваному запобіжного заходу.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    Активісти Одеси постелили "гривневу доріжку" в мерії

     • 7849 переглядiв

    А.Парубій оголосив півгодинну перерву у роботі ВР

     • 6760 переглядiв

    У Польщі затримали російського шпигуна

     • 9704 переглядiв