pidriv-avtomobilya-na-luganschini-zagroza-zhittyu-ryatuvalnika-vidsutnya

Підрив автомобіля на Луганщині: загроза життю рятувальника відсутня

 • 15547 переглядiв

КИЇВ. 9 жовтня. УНН. Постраждалих внаслідок детонації вибухівки на Луганщині рятувальника та двох працівників лісгоспу доставлено до Станично-Луганської районної лікарні, загроза життю рятувальника відсутня. Про це повідомив голова ДСНС України Микола Чечоткін у Facebook, передає УНН.

Так, сьогодні, ліквідовуючи пожежу, яка розповсюдилась від лінії розмежування між с. Болотяне та с. Сизе Станично-Луганського району Луганської області, отримав контузію пожежний-рятувальник та постраждало два працівники лісгоспу. "Це сталося через детонацію вибухонебезпечного предмета, якими, через бойові дії, забруднені сотні гектарів української землі на сході", - зазначив Чечоткін.

"Постраждалих доставлено до Станично-Луганської районної лікарні. Загроза життю рятувальника відсутня. Я бажаю скорішого одужання постраждалим", - повідомив голова ДСНС.

Нагадаємо, 9 жовтня рятувальник та працівники лісгоспу постраждали під час гасіння пожежі на Луганщині через підрив автомобіля на вибухонебезпечному предметі.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП