pidriv-granat-u-sudi-motivom-cholovika-mogla-buti-pomsta

Підрив гранат у суді: мотивом чоловіка могла бути помста

 • 11664 переглядiв

КИЇВ. 30 листопада. УНН. Мотивом чоловіка, який підірвав гранати в Нікопольському міськрайонному суді 30 листопада, могла бути помста. Про це повідомив заступник начальника обласного управління Національної поліції – керівник кримінальної поліції Олег Грозь, передає УНН із посиланням на "Радіо Свобода".

За його словами, батько чоловіка, справа про вбивство якого слухалась у суді, кинув одну гранату в бік підсудних, підозрюваних у вбивстві його сина, друга граната вибухнула в нього в руках. Посадовець поліції також назвав прізвище загиблого, який кинув гранату, – Руслан Тапаєв.

"Складно говорити стверджувально, але поставимо себе на його місце. З того моменту, як справа зайшла в суд, – з серпня 2016 року, зараз у нас уже листопад 2017-го… Помста чи не помста, напевно, помста. Хоча, може, реакція на те, яким чином були покарані люди, які вбили його сина", – сказав Олег Грозь.

Він також уточнив, що у результаті вибуху постраждали 11 людей, у них ­ травми різного ступеня тяжкості. Поліцейські – співробітники конвою отримали осколкові поранення, їхньому життю загрози немає.

У поліції повідомили, що відкрили кримінальне провадження за статтею 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство).

Нагадаємо, у суді Нікополя під час слухання справи про вбивство батько потерпілого підірвав дві гранати. Внаслідок вибуху чоловік загинув на місці події, 10 осіб було госпіталізовано.

Українські Національні Новини

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі

    Підрив гранат у суді: мотивом чоловіка могла бути помста

     • 11664 переглядiв

    Instagram назвав найпопулярніші локації 2017 року

     • 15618 переглядiв

    Найбільшого кота в Україні внесуть до Книги рекордів

     • 15588 переглядiв

    Випуск новин станом на 20 годину 30 листопада

     • 5870 переглядiв