pidrozdili-natsgvardiyi-znischili-na-kharkivschini-velikiy-sklad-boyepripasiv-viysk-rf

Підрозділи Нацгвардії знищили на Харківщині великий склад боєприпасів військ рф

 • 79422 переглядiв

КИЇВ. 6 жовтня. УНН. Бійці Національної гвардії України, отримавши розвідувальну інформацію, знищили у Харківській області великий склад боєприпасів військ рф. Про це під час брифінгу повідомив тимчасово виконуючий обов’язки директора Департаменту планування застосування Головного управління НГУ полковник Микола Уршалович, передає УНН з посиланням на НГУ.

Цитата

"Військовослужбовці НГУ спільно з підрозділами Збройних Сил України продовжують нанесення ударів по складах та пунктах управління противника. Так протягом тижня бійці Національної гвардії України отримавши розвідувальну інформацію знищили у Харківській області великий склад боєприпасів військ рф", – повідомив Уршалович.

Деталі

За словами Уршаловича, у ході бойових зіткнень минулого тижня знешкоджено 29 військовослужбовців противника, узято в полон 15 військовослужбовців, знищено 2 одиниці БТР, 2 одиниці ББМ, 1 одиниця АТ та один БпЛА, захоплено танк Т-72, БМП та тягач МТ-ЛБ.

"Основні зусилля артилерії Нацгвардії були зосереджені на вогневій підтримці підрозділів Сил оборони України в ході наступальних дій на Лиманському, Білогорівському і Запорізькому напрямках. Виконано 121 вогневе завдання з ураження живої сили, вогневих засобів та техніки противника", - повідомив Уршалович.

Уршалович зазначив, що розвідувальні підрозділи продовжують впроваджувати передовий досвід у використанні безпілотної авіації переходячи від виконання суто розвідувальних до розвідувально-ударних завдань.

Крім цього, Уршалович зазначив, що підрозділи розвідки Нацгвардії протягом тижня виявили 279 цілей противника.

Доповнення

Українські військові знищили 58 російських окупантів, 9 танків, 17 одиниць авто-бронетехніки, 4 крупнокаліберні гаубиці "Мста-С" і "Мста-Б".

Українські Національні Новини

Війна