pidryv-avto-zradnyka-eksspivrobitnyka-sbu-fsb-zaiavyla-pro-zatrymannia-shche-odnoho-nibyto-prychetnoho-cholovika

Підрив авто зрадника-ексспівробітника СБУ: фсб заявила про затримання ще одного нібито причетного чоловіка

 • 36956 переглядiв

У Луганську затримали 29-річного громадянина України за підозрою у причетності до підготовки замаху на ексспівробітника СБУ Василя Прозорова, який перейшов на бік росії.

фсб рф заявила про затримання у Луганську громадянина України, нібито причетного до підготовки замаху на ексспівробітника СБУ Василя Прозорова. Про це пише Baza, передає УНН

Деталі

За версією фсб, 29-річний затриманий у 2021 році познайомився з "агентом СБУ" Хрестиною Ярославою, за вказівкою якої влітку 2023 нібито спостерігав за будинком Прозорова.

У квітні 2024 року він нібито перевів кур'єру 10 тисяч рублів за доставку з Литви компонентів вибухівки, закамуфльованих у косметичні засоби.

Раніше суд заарештував Івана Паскаря, який перевіз саморобний вибуховий пристрій, та Володимира Головченка, який звинувачується в організації підриву.

Нагадаємо

12 квітня на Коровинському шосе вибухнув автомобіль Toyota Land Cruiser Prado, що належить Василю Прозорову, тільки-но той повернув ключ у замку запалювання. Потерпілий отримав рвану рану ноги, але залишився живим.

Це вже другий замах на Прозорова за останні кілька місяців. Відомо також, що колишній співробітник СБУ пішов на співпрацю з ворогом та втік до рф.