pidryv-avto-zradnyka-eksspivrobitnyka-sbu-rosiiskyi-sud-vidpravyv-pidozoiuvanoho-pid-vartu

Підрив авто зрадника-ексспівробітника СБУ: російський суд відправив підозоюваного під варту

 • 18442 переглядiв

Підозрюваний у підриві авто зрадника-ексспівробітника СБУ Прозорова був заарештований у рф на два місяці. Як повідомляють росЗМІ, чоловік нібито визнав провину.

У рф обвинуваченого у підриві машини колишнього співробітника СБУ Василя Прозорова, який пішов на співпрацю із ворогом, заарештували на два місяці, передає УНН із посиланням на Telegram-канал 112.

Як повідомляє 112, під час засідання підозрюваний Володимир Головченко визнав провину і розкаявся. Запевнив, що співпрацюватиме зі слідством.

Чоловік нібито має посвідку на проживання в Україні та постійно проживав саме там. Від місцевих спецслужб чоловік нібито одержав завдання на вбивство Прозорова.

Нагадаємо

12 квітня на Коровинському шосе вибухнув автомобіль Toyota Land Cruiser Prado, що належить Василю Прозорову, тільки-но той повернув ключ у замку запалювання. Потерпілий отримав рвану рану ноги, але залишився живим. Це вже другий замах на Прозорова за останні кілька місяців. Відомо також, що колишній співробітник СБУ пішов на співпрацю з ворогом та втік до рф.

Антоніна Туманова

Новини Світу