pidsanktsiyna-donka-lavrova-priyikhala-do-gruziyi-na-til-znyattya-zaboroni-yiyi-zustrili-protestami-zmi

Підсанкційна донька лаврова приїхала до Грузії на тлі зняття заборони, її зустріли протестами - ЗМІ

 • 874125 переглядiв

КИЇВ. 20 травня. УНН. Підсанкційна донька голови мзс рф сергія лаврова приїхала до Грузії, щоби відзначити весілля, на місці проходять протести, є затримані, повідомляють місцеві ЗМІ та російські телеграм-канали, пише УНН.

Деталі

Місце, де імовірно буде свято, як вказує Tbilisi Life, охороняють грузинські правоохоронці.

Як повідомляє телеканал Mtavari Arkhi, родина лаврова приїхала до Грузії, щоб відзначити «грандіозне весілля у Кахеті». Ідеться про весілля брата російського підприємця олександра винокурова, який доводиться главі мзс рф зятем, зазначає ASTRA.

Зазначається, що свято очкується в комплексі Kvareli Lake Resort – задля цього готель на два дні закрили для місцевих гостей.

Сьогодні в районі Kvareli Lake Resort, звідки гостей весілля, як стверджується, перевезли з Akhasheni Wine Resort & Spa, зранку мобілізована поліція, тут же проходить акція протесту, повідомляє Tbilisi Life. Повідомляється про щонайменше 16 затриманих.

Напередодні Kvareli Lake Resort і Akhasheni Wine Resort & Spa випустили заяви, у якій йдеться про те, що інформація, що розповсюджується в ЗМІ, - нібито фейк. У коментарях під заявою готелю користувачі викладають скріни сторіз росіян із весілля, зараз усі ці акаунти закриті, зазначає ASTRA.

Нагадаємо

10 травня путін зняв заборону на прямі перельоти до Грузії.

Українські Національні Новини

Новини Світу