pidsumki-zasidannya-tkg-usi-pereshkodi-na-shlyakhu-do-zustrichi-u-normandskomu-formati-znyato-1

Підсумки засідання ТКГ: усі перешкоди на шляху до зустрічі у нормандському форматі знято

 • 11294 переглядiв

КИЇВ. 12 листопада. УНН. Сьогодні на засіданні Тристоронньої контактної групи було знято всі перешкоди на шляху до зустрічі у Нормандському форматі на найвищому рівні - розведення сил та засобів в районі н.п. Золоте, Петрівське та Станиця Луганська стало останніми кроками в цьому напрямку. Про це повідомила прессекретар представника України у ТКГ Дарка Оліфер у Facebook, передає УНН.

"Сьогодні на засіданні Тристоронньої контактної групи було знято всі перешкоди на шляху до зустрічі у Нормандському форматі на найвищому рівні - розведення сил та засобів в районі н.п. Золоте, Петрівське та Станиця Луганська стало останніми кроками в цьому напрямку. Проведення зустрічі лідерів країн Нормандської четвірки найближчим часом прискорить вирішення всіх актуальних питань з врегулювання конфлікту", - написала Оліфер.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Розведення на Донбасі, нормандська четвірка і газ: про що Путін говорив із Меркель

Крім того вона додала, що оскільки сьогодні в Мінську з технічних причин не відбулося засідання гуманітарної підгрупи, українська сторона наполягала на проведенні завтра, 13 листопада, відеоконференції цієї підгрупи.

Нагадаємо, 12 листопада засідання тристоронньої контактної групи щодо врегулювання ситуації на Донбасі відбудеться через відеоконференцію за участю представника ОБСЄ Мартіна Сайдіка дистанційно.

Українські Національні Новини

Політика