pidtrimana-kandidatura-eks-minitsra-finansiv-o-shlapaka-na-posadu-kerivnika-privatbanku-minfin

Підтримана кандидатура екс-міністра фінансів О.Шлапака на посаду керівника ПриватБанку – Мінфін

 • 5172 переглядiв

КИЇВ. 19 грудня. УНН. Прийнято рішення підтримати кандидатуру екс-міністра фінансів Олександра Шлапака на посаду керівника державного банку ПриватБанк. Про це сказав в ефірі "112 Україна" міністр фінансів Олександр Данилюк, передає УНН.

"Дійсно обговорювалося декілька кандидатів. І тут важливо говорити не тільки про першу особу, а також і всю команду, яка буде керувати банком. Зараз вона формується. Дійсно, кандидатура Олександра Шлапака розглядалася разом з іншими кандидатами. І у принципі було прийнято рішення підтримати саме кандидатуру саме Олександра Віталійовича Шлапака з огляду на його досвід, з огляду на його репутацію у сфері фінансів і досвід у банківському секторі", - повідомив міністр.

Нагадаємо, 18 грудня Кабінет міністрів України на засіданні розглянув питання забезпечення стабільності у фінансовій системі країни. Беручи до уваги результати засідання Ради національної безпеки та оборони України, уряд підтримав пропозицію Національного банку та Ради фінансової стабільності про перехід ПАТ “ПриватБанк” у стовідсоткову державну власність.

Як повідомляв УНН, починаючи із 19 грудня, у ПриватБанку вводиться тимчасова адміністрація.

Українські Національні Новини

Політика