pislia-intsydentu-z-viiskovym-ukrzaliznytsia-planuie-onovyty-pravyla-perevezennia-tvaryn-uanimals

Після інциденту з військовим Укрзалізниця планує оновити правила перевезення тварин - UAnimals

 • 20875 переглядiв

Укрзалізниця та UAnimals планують оновити застарілі правила перевезення тварин у потягах після того, як боєць Нацгвардії був змушений стояти у тамбурі зі своїм службовим лабрадором через його великі розміри.

Укрзалізниця та UAnimals планують оновити правила для перевезення тварин у потягах. Про це повідомляє UAnimals, пише УНН.

Деталі

Організація UAnimals повідомила, що разом із Укрзалізницею напрацює оновлені правила перевезення тварин залізницею. Поштовхом до цього став випадок із військовим, якому довелося провести 2 години у тамбурі "Інтерсіті" разом з його службовим лабрадором через заборону перевозити у загальному вагоні тварин, вищих за 45 сантиметрів у холці.

Таке правило діє не через умовну небезпеку, а через брак місця на пасажирських багажних місцях і дискомфорт для самих тварин. Нацгвардія додала, що військовослужбовець добровільно стояв у тамбурі, бо не хотів порушувати правила, а чекати купейного вагона, де можна їхати з лабрадором, не мав часу

- пишуть у UAnimals.

Згідно з повідомленням, Укрзалізниця та UAnimals планують спільно оновити деякі застарілі положення правил проїзду в поїздах, щоб забезпечити більш інклюзивне середовище для пасажирів з тваринами. Крім того, вони запланували проведення соціальної кампанії, яка спонукатиме пасажирів без тварин проявляти більшу людяність і розуміння до пасажирів з тваринами.

Правила існують для того, щоби їх дотримуватись, але іноді реалії спонукають переглядати правила. Радіємо, що Укрзалізниця це підтримує

- додали у UAnimals.

Нагадаємо

Боєць Національної гвардії був змушений понад 2,5 години стояти у тамбурі зі своїм службовим собакою породи лабрадор, оскільки його не пустили у вагон через великі розміри собаки. Це викликало негативну реакцію застарілими правилами перевезення тварин у потягах в Україні.

28.03.24, 12:07 • [views_0]